Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти

Расширенный поиск

22344 Сообщений в 1594 Тем- от 468 Пользователей - Последний пользователь: Sandro

24 Мая 2012, 23:35:11
Форум черкасских велобайкеровВелопоездки и велопутешествияВелопутешествияОтчеты и результаты (Модераторы: Billy, Pavka, Edwardpo)Бородані
Страниц: [1]   Вниз
Печать
Автор Тема: Бородані  (Прочитано 1186 раз)
Serg_01
Гость
« : 27 Июня 2008, 23:55:10 »

Коротко відпишусь оскільки маршрут прокладав Артем (артерія)тому напишу так: виїхали з Черкас, як не дивно  Велобайкер , запамьятались Корсунь Шевченківський, багато сел (всі не перечитать), Богуслав і ще через пару сіл Бородані. Там переночували ще день погуляли по селу і на наступний день тим же шляхом додому.
Виїхали в 4:20 ранку 18.06.08 і приїхали в 13:10, останні 15км накрапував дощ, але пустився за 4км до кінцевої точки маршрута. Назад виїхали в 15:40, покатались трохи по Богуславлю (поки Артема плеєр заряджався в одному супермаркеті, в селі як на зло вимкнули світло після обіду, а зночі не встановив на зарядку так як переглядав на моєму плеєрі фільм, а потім поставив його на зарядку). Тому з Богуславля вихали 16:30.
Швидкість була в сторону Бороданів на протязі всього маршрута приблизно 25-30км ( на прикінці добивали мене особисто пагорби, затяжні гори, після пройдених 120 км чесно кажучи такі гори - це занадто, але в обратну сторону мені просто летіли на горах Бораданів набрана максимальна швидкість за весь маршрут - 64км, з Богуславля йшли, як для мене, велетенською швидкістю аж до самих Черкас та й до самісінких домів з швидкістю 30 км стабільно, якби не зупинки то середню швидкість підняли б до 26 гадаю а так по моєму не точному компу  В замешательстве скажу так 22км.
Всього пройдено 290км.
Billy
Модератор
Веломонстр

Замониторный велотеоретик(с)

« Ответ #1 : 28 Июня 2008, 08:32:11 »

Что сказать, молодцы! Подмигивающий

Настоящий байкер не спрашивает куда и зачем ехать, он садится и едет.
arterria
Велобайкер

« Ответ #2 : 09 Июля 2008, 12:09:03 »

Я по можливості викину фотки через когось!

GSM: 093 9175669
Страниц: [1]   Вверх
Печать
Перейти в:  

Подпишитесь на RSS-ленту!