Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти

Расширенный поиск

19993 Сообщений в 1421 Тем- от 384 Пользователей - Последний пользователь: Freestayle

06 Февраля 2012, 08:40:40
Форум черкасских велобайкеровВелопоездки и велопутешествияВелопутешествияОтчеты и результаты (Модераторы: Billy, Pavka, Edwardpo)Мошногірські хребти
Страниц: [1]   Вниз
Печать
Автор Тема: Мошногірські хребти  (Прочитано 1070 раз)
saab
Веломонстр

Автоспонсор

« : 20 Мая 2009, 23:09:16 »

"Мошногірські хребти"  Улыбка
Машрут: Черкаси(ЧНУ)-Селена-Сокирне-Будище-висота 202-4 дубки-Закревський бір-Старосілля-.... урочище - Ірдинь-Дубіївка-Р.Поляна-Героїмовка-Черкаси.
Старт - 9.35
Фініш - 18.30
Відстань - 109 км
Асфаль/грунт/ацкий грунт - 61/35/4
Час на сідлі - 6 год 1 хв
Поломки - 1
Травми - 2

Почалося все з лавочки коло ЧНУ (пединститут), рішили - їдим.
Спочатку було супер настрій і попутний вітер по дамбі на Світанок. В Будищі підкріпилися запасами продуктів і вперед на гору по стежичкі. По напису на монументі - "Годінна гора 1835" походу, нз.
фото

Найшли те місце де стояла вежа з якої можна було бачити і Київ і Полтаву і Канів. Захотілося і самим подивиться... Хто казав що велосипедисти не мавпи? Залізли на найвище дерево, но, ефект недуже...
"Прекрасно сиділося зверху, тишина, вітру нема/штиль/, комарі не їдять..."
фото

Спускалися потихеньку вниз, як не дивно дорога харашо протоптана велобайкерами. Лісна дорога привела до Природно-заповідного фонду "Чотирьохстовбуровий дуб".
фото

Далі нецікаво, дорога як дорога...
Но тут то свині нажралися!!!!  Смеющийся Смеющийся Злой...
Виїхали на непроходиму дорогу... проїхалися по ній не звертаючи в ліс.
Трошки поезії
    Сонце
Грязь літала і свистіла,
Всюди падала вона,
І нахально приставала,
До мого коня...
Лізла в уші, ніс, очі
І шлема замазала.
Після цього я не SAAb,
А свиня якась...

Цікаво, а чому назвали "Закревський бір", я там санаторіїв небачив... Улыбка.
фото

І знову почалася каша з піску і пилу. Яка була успішно пройдена моїм знайомим /Костя/, а мною повністю провалено... потрібно було взувати ширшу гуму...
  І тут ми неожидано виїхали на асфальт   Обеспокоенный....  с. Старосілля...
Наш обід на лавочці контролювався старожилом села навпроти: "Мусор не кидать!!", іі слова...
  І чому ми поїхали не через Мліїв, а поперлися лісом? Ніхто незна! Поїхали напряму через ліс на ірдинський спуск, но дорога загубилася, там велась лісозаготівля... Після блуканюю по лісу, найшлась зараза... Хвилин 5 роздумів в яку сторону на перехресті їхати. Нада завжди з собою брати компас, навігатор, лісника... і тд... По моху і дереву визначено напрями ПН-ПД.  В замешательстве Дорога виявилася через 1 км непроходимою. Там ще наступала покришка велосипедиста!!! Дерева повалені, яри, гілки, трава, електрощіток, і тут він - асфальт, знайомі ліси. На спуску чомусь я тільки розігнався до 62 км/год  Плачущий .
  Далі нецікаво - асфальт, Ірдинь,
Хотя є одна знахідка. Перед Ірдинем було побачено справжні артилерійні снаряди   Веселый
фото
http://www.smotri.te.ua/images/2009-05/items.1242852972_6.b.jpg
...
Дубіївка, дуже "гладенька"  Злой Злой дорога, Руська поляна, Героїмовка, відпочинок... Ахтунг. І тут стався апокаліпсис для мене. Піднявши сідло і проїхавши пару метров, частина рами в яку входить трубка сідла, на з’єднані з основн рамою - тріснула, но залишилася жива... як виявилося вона давно хоче на "волю". Но рівння у перевернутому стані об дерево і забивання трубки в тому ж стані... і я знову на ходу. Тільки тепер я став схожий на якогось ппц ВМХ...
  Стан після покатушки - вбитий на 87%.
  Щодо травм, впав Костік, харашо що хоч на кущі, не і ще подер і покусали сильно ноги, а в Мене після відпочинку в Ірдині почало сильно боліти коліно.

п.с. Жаль назад не поїхали болотом.

Pavka
Великий и страшный
Модератор
Веломонстр

Позер с напыщенным велом, меряюсь пиписьками.

« Ответ #1 : 21 Мая 2009, 07:16:12 »

Молодцы.
Давай обьяву "Куплю раму" Улыбка
Считай крупно повезло что не посредине маршрута ты стал БМХером, тогда бы ты убился на 200% Веселый

Лучше быть старым пердуном чем молодым дрыстуном!  ©velokiev

Двойной атэц...
Billy
Модератор
Веломонстр

Замониторный велотеоретик(с)

« Ответ #2 : 21 Мая 2009, 08:49:28 »

saab, ты наверное слишком высоко поднял подсиделку, я так же год назад убил свою раму, поднял подсиделку выше сварного узла и по грунтовому расколбасу хорошо проехался и все. 2 раза ее варил в том месте - безполезно, и купил новую, так что лучше сразу искать другую раму, лучше новую.

ЗЫ: сли интересно, могу рассказать все нюансы смены рамы.
« Последнее редактирование: 21 Мая 2009, 09:48:40 от Billy1980 » Записан

Настоящий байкер не спрашивает куда и зачем ехать, он садится и едет.
Мне пофигу что Вы обо мне думаете, я о Вас вообще не думаю.
hooll
Веломонстр

« Ответ #3 : 21 Мая 2009, 08:53:20 »

Только хотел отписаться, а Билли меня опередил Улыбка Вобщем он дело говорит Улыбка

... ветер в голове попутным не бывает...
Страниц: [1]   Вверх
Печать
Перейти в:  

Подпишитесь на RSS-ленту!