Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти

Расширенный поиск

22299 Сообщений в 1594 Тем- от 468 Пользователей - Последний пользователь: Sandro

24 Мая 2012, 11:37:22
Форум черкасских велобайкеровВелопоездки и велопутешествияПокатушки (Модераторы: Billy, Pavka, Edwardpo)Нічні покатушки
Страниц: [1]   Вниз
Печать
Автор Тема: Нічні покатушки  (Прочитано 1942 раз)
arterria
Велобайкер

« : 18 Марта 2009, 02:15:25 »

Товариші велоперці!!!!! Сезон вже відкрито, тож пропоную відновити нічні покатушки. Я наприклад вчора об"їхав Черкаси навколо по окружній, мабуть через кризу, фур по трассі вночі майже нема, тож можна спокійнісінько собі рухатись, щодо часу, я виїхав з дому 0:10 а прибув о 1:30 (моя робота мені дозволяє катать хоч усю ніч Показывает язык) звісно час можна коректувати, одна вимога обов"язкова-світло!!!!! Мабуть всі бачили що зараз відбуваєьбся з міськими дорогами, на трасі набагато краще, але все одно світло потрібне, (я перед виїздом не перевірив свої фари і в районі Хуторів зовсім "осліп"   Плачущий(за зиму акумулятори в фарах ослабли), по вул. Сурікова  в районі "Зони" страшенно глибокі ями і в цьому я сам переконався тупо зупинившись посеред цього океану (ротори були повністю під водою),довелось таку яму долати вбрід, Нужна помощь тапки й досі мокрі)))) а були б фари об"їхав би. Вибачайте шо багато х-ні тут настрочив, просто сезон відкрив тепер так пре, що неможу зупинитись. Все!!!!! Коментуємо!!!!

GSM: 093 9175669
КТМ
Член Совета
Веломонстр

« Ответ #1 : 18 Марта 2009, 07:06:34 »

А може, урізноманітнимо ідею нічних покатух варіантом нічних грунтів? Ну там "нічний  Свидівок" або "Нічне Мошногіря" (з нічною панорамою міста) і т .д...
 з.і. просто, як в минулому році кожного разу ломити по одній і тій же окружній - не вдохновляє..  Подмигивающий

*0636201859
..а ночью не сомкнуть мне глаз - мой байк несется как пегас лесными тропами, сквозь рощи и поля, за поворотом поворот...
arterria
Велобайкер

« Ответ #2 : 18 Марта 2009, 18:33:50 »

Улыбка Ідея звичайно цікава!!! Але боюсь при такій погоді на грунтах вночі буд м"яко кажучи не комфортно, але коли все ідеально підсохне, то  обіцяю регулярно приймати участь у покатухах нічними лісами чи полями, Русік респект за ідею!

BOG
Велобайкер

« Ответ #3 : 18 Марта 2009, 19:09:47 »

Эх помню как мы с братом катались ночью по лесу.. правда без фар). Кстати у нас у обоих были шоссейные велосипеды, но по утоптаным тропинкам ездили нормально. А по асфальту так вобще можно такие наклоны на поворотах делать что рукой до асфальта дотронуться можно. А помню раз ехал впереди друг на Украине(на багажнике брат)) , а сзади я на своем догонял их. А они проехали мощную тяжеленную калитку, и брат как-то успел закрыть её перед самым моим носом.. и я как трахнулся в неё! сломал вел пополам и пару дней не мог жеватьУлыбка)

063-341-09-57
EL
Велочайник
**

« Ответ #4 : 19 Марта 2009, 10:10:41 »

А если бы был шлём, этого могло бы и не быть, кушал бы на здоровье. Спасение утопающих дело рук самих...

не столько важно не упасть, сколько уметь подниматься
Billy
Модератор
Веломонстр

Замониторный велотеоретик(с)

« Ответ #5 : 19 Марта 2009, 10:33:27 »

Ага фулфейс Подмигивающий на шоссейнике и в фулфейсе Крутой
А у брата, который закрыл калитку, челюсть потом не болела? Подмигивающий

Настоящий байкер не спрашивает куда и зачем ехать, он садится и едет.
arterria
Велобайкер

« Ответ #6 : 19 Марта 2009, 11:09:55 »

Бачу вночі катать ніхто не бажає!? Що ж...... моє діло запропонувать В замешательстве

dr0n
Член Совета
Веломонстр

« Ответ #7 : 19 Марта 2009, 12:21:21 »

Артем, а ты думал сразу будет сотня желающих? Улыбка
Тут надо народ уговаривать, долго рассказывать как все будет классно, в чем преимущество перед дневными покатушками и т.д.  Веселый Вообщем пиарить нада!

ЗЫ. Я наверное поехал бы в ночную покатуху, что б попробовать как оно...  но только не по городу, и без ломового темпа.

асько: 255528988
мобилко: 0975422642
Billy
Модератор
Веломонстр

« Ответ #8 : 19 Марта 2009, 12:48:19 »

и без ломового темпа

А смысл тогда вытаскивать вел на ночь глядя, чтоб без ломового темпа ночью катать. В этом самый адреналин. Смотришь спереди фонарик запетлял/запрыгал, ага, значит плохая дорога. А в лесу вообще непередаваемые ощущения Подмигивающий

dr0n
Член Совета
Веломонстр

« Ответ #9 : 19 Марта 2009, 14:33:51 »

Вот я и хочу узнать в чем смысл ночных покатух? При условии что есть возможность катать в светлое время суток.

Как видим каждый видит свой смысл в ночной езде... одному нравится катать асфальт/город, второму ломить по лесу, третьему мошногорье подавай Подмигивающий (это ж как минимум на пол-ночи).

асько: 255528988
мобилко: 0975422642
Billy
Модератор
Веломонстр

« Ответ #10 : 19 Марта 2009, 16:29:26 »

Смысл в том, что присутствует интрига, а именно, ничерта не видно дальше своего носа. Да и знакомые места ночью выглядят совсем по другому, появляется интерес заново их объехать.

~=DarkAn=~
Велобайкер

~=DarkAn=~

« Ответ #11 : 19 Марта 2009, 17:11:29 »

Я насчёт такого однозначно пас Улыбка
вот поправлю себе зрение - тогда возможно и попробую Улыбка

ЗЫ.... и ещё как шлем куплю Улыбка

...Ride to hell...
т: 8(068)8155314
КТМ
Член Совета
Веломонстр

« Ответ #12 : 19 Марта 2009, 18:02:41 »

Не завжди є можливість катати вдень. Вночі все зовсім по іншому (не рахуючи шоссе), оскільки видимість знижуєтья відсотків на 80, - то доводиться активно підключати інші органи відчуттів - слух, нюх, інтуїцію...  + Орієнтування вночі - для мене це взагалі "бомба"! Вдома глянув карту, обрав маршрут - і вперед (карта, компас не виймаються із рюкзака до моменту "Ч"). От тоді починаєш включати мізки і орієнтуватися як умієш (знаєш) - місяць, зорі, дерева, вітер, трек в голові - вам в допомогу. 
   Зі спорядження (обовязково) - телефон,дощовик,карта, компас, ніж, сірники, сух спирт,шорстяні носки, термобілизна,термус, стрічки яскравого кольору для поміток. (бл 2 кг.)
  Темп - низький (12-15км\год)

Артем , пропоную відписувати в цій темі коли\куди  хто їде і де точка старту! (а кому цікаво - ті підтянуться!)

з.і. Сьогодні збираюсь навколо Свидівка грунтами.
 Приєднуйтесь!

*0636201859
..а ночью не сомкнуть мне глаз - мой байк несется как пегас лесными тропами, сквозь рощи и поля, за поворотом поворот...
arterria
Велобайкер

« Ответ #13 : 20 Марта 2009, 00:30:13 »

Русік ти шо вже погнав!?Нужна помощь?? Я тільки що повернувся додому, теж зараз десь поїду!До грунтів вже явно не встигну, катнуть містом це все, що я сьогодні собі можу дозволити, завтра ж бо дуже рано вставати.  У мене причина ганять вночі наступна: вдень майже немає змоги читати форум шоб потім встигати на покатухи, а увечері треба приділити трохи уваги іншим людям Целующий тож звільняюсь щодня майже о 23:40, в цей час і виїжджаю, кілометраж 30-40км. середня шв.18км\год. Зараз дуже не топлю бо тільки почав їздить, треба організм потихеньку розганяти, а щодо сенсу нічних покатух скажу, тут риб"ята все правильно написали: усе навколо сприймається по іншому, менше руху на дорогах в місті чи на трасі, до того ж вночі трохи міняється відчуття швидкості: тобі здається, що ти їдеш швидше ніж насправді!!! ВелобайкерОсь!!

Страниц: [1]   Вверх
Печать
Перейти в:  

Подпишитесь на RSS-ленту!