|
arterria
|
 |
« : 18 Марта 2009, 02:15:25 » |
|
Товариші велоперці!!!!! Сезон вже відкрито, тож пропоную відновити нічні покатушки. Я наприклад вчора об"їхав Черкаси навколо по окружній, мабуть через кризу, фур по трассі вночі майже нема, тож можна спокійнісінько собі рухатись, щодо часу, я виїхав з дому 0:10 а прибув о 1:30 (моя робота мені дозволяє катать хоч усю ніч  ) звісно час можна коректувати, одна вимога обов"язкова-світло!!!!! Мабуть всі бачили що зараз відбуваєьбся з міськими дорогами, на трасі набагато краще, але все одно світло потрібне, (я перед виїздом не перевірив свої фари і в районі Хуторів зовсім "осліп"  (за зиму акумулятори в фарах ослабли), по вул. Сурікова в районі "Зони" страшенно глибокі ями і в цьому я сам переконався тупо зупинившись посеред цього океану (ротори були повністю під водою),довелось таку яму долати вбрід,  тапки й досі мокрі)))) а були б фари об"їхав би. Вибачайте шо багато х-ні тут настрочив, просто сезон відкрив тепер так пре, що неможу зупинитись. Все!!!!! Коментуємо!!!!
|
|
|
|
|
|
GSM: 093 9175669 icq: 374752410
|
|
|
|
КТМ
|
 |
« Ответ #1 : 18 Марта 2009, 07:06:34 » |
|
А може, урізноманітнимо ідею нічних покатух варіантом нічних грунтів? Ну там "нічний Свидівок" або "Нічне Мошногіря" (з нічною панорамою міста) і т .д... з.і. просто, як в минулому році кожного разу ломити по одній і тій же окружній - не вдохновляє.. 
|
|
|
|
|
|
*0636201859 ..а ночью не сомкнуть мне глаз - мой байк несется как пегас лесными тропами, сквозь рощи и поля, за поворотом поворот...
|
|
|
|
arterria
|
 |
« Ответ #2 : 18 Марта 2009, 18:33:50 » |
|
 Ідея звичайно цікава!!! Але боюсь при такій погоді на грунтах вночі буд м"яко кажучи не комфортно, але коли все ідеально підсохне, то обіцяю регулярно приймати участь у покатухах нічними лісами чи полями, Русік респект за ідею!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BOG
|
 |
« Ответ #3 : 18 Марта 2009, 19:09:47 » |
|
Эх помню как мы с братом катались ночью по лесу.. правда без фар). Кстати у нас у обоих были шоссейные велосипеды, но по утоптаным тропинкам ездили нормально. А по асфальту так вобще можно такие наклоны на поворотах делать что рукой до асфальта дотронуться можно. А помню раз ехал впереди друг на Украине(на багажнике брат)) , а сзади я на своем догонял их. А они проехали мощную тяжеленную калитку, и брат как-то успел закрыть её перед самым моим носом.. и я как трахнулся в неё! сломал вел пополам и пару дней не мог жевать  )
|
|
|
|
|
|
063-341-09-57
|
|
|
EL
Велочайник

|
 |
« Ответ #4 : 19 Марта 2009, 10:10:41 » |
|
А если бы был шлём, этого могло бы и не быть, кушал бы на здоровье. Спасение утопающих дело рук самих...
|
|
|
|
|
|
не столько важно не упасть, сколько уметь подниматься
|
|
|
Billy
Модератор
Веломонстр

Замониторный велотеоретик(с)
|
 |
« Ответ #5 : 19 Марта 2009, 10:33:27 » |
|
Ага фулфейс  на шоссейнике и в фулфейсе  А у брата, который закрыл калитку, челюсть потом не болела? 
|
|
|
|
|
|
Настоящий байкер не спрашивает куда и зачем ехать, он садится и едет.
|
|
|
|
arterria
|
 |
« Ответ #6 : 19 Марта 2009, 11:09:55 » |
|
Бачу вночі катать ніхто не бажає!? Що ж...... моє діло запропонувать 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dr0n
|
 |
« Ответ #7 : 19 Марта 2009, 12:21:21 » |
|
Артем, а ты думал сразу будет сотня желающих? Тут надо народ уговаривать, долго рассказывать как все будет классно, в чем преимущество перед дневными покатушками и т.д.  Вообщем пиарить нада! ЗЫ. Я наверное поехал бы в ночную покатуху, что б попробовать как оно... но только не по городу, и без ломового темпа.
|
|
|
|
|
|
асько: 255528988 мобилко: 0975422642
|
|
|
Billy
Модератор
Веломонстр

|
 |
« Ответ #8 : 19 Марта 2009, 12:48:19 » |
|
и без ломового темпа А смысл тогда вытаскивать вел на ночь глядя, чтоб без ломового темпа ночью катать. В этом самый адреналин. Смотришь спереди фонарик запетлял/запрыгал, ага, значит плохая дорога. А в лесу вообще непередаваемые ощущения 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dr0n
|
 |
« Ответ #9 : 19 Марта 2009, 14:33:51 » |
|
Вот я и хочу узнать в чем смысл ночных покатух? При условии что есть возможность катать в светлое время суток. Как видим каждый видит свой смысл в ночной езде... одному нравится катать асфальт/город, второму ломить по лесу, третьему мошногорье подавай  (это ж как минимум на пол-ночи).
|
|
|
|
|
|
асько: 255528988 мобилко: 0975422642
|
|
|
Billy
Модератор
Веломонстр

|
 |
« Ответ #10 : 19 Марта 2009, 16:29:26 » |
|
Смысл в том, что присутствует интрига, а именно, ничерта не видно дальше своего носа. Да и знакомые места ночью выглядят совсем по другому, появляется интерес заново их объехать.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~=DarkAn=~
Велобайкер

~=DarkAn=~
|
 |
« Ответ #11 : 19 Марта 2009, 17:11:29 » |
|
Я насчёт такого однозначно пас  вот поправлю себе зрение - тогда возможно и попробую  ЗЫ.... и ещё как шлем куплю 
|
|
|
|
|
|
...Ride to hell... т: 8(068)8155314 ICQ: 114203425
|
|
|
|
КТМ
|
 |
« Ответ #12 : 19 Марта 2009, 18:02:41 » |
|
Не завжди є можливість катати вдень. Вночі все зовсім по іншому (не рахуючи шоссе), оскільки видимість знижуєтья відсотків на 80, - то доводиться активно підключати інші органи відчуттів - слух, нюх, інтуїцію... + Орієнтування вночі - для мене це взагалі "бомба"! Вдома глянув карту, обрав маршрут - і вперед (карта, компас не виймаються із рюкзака до моменту "Ч"). От тоді починаєш включати мізки і орієнтуватися як умієш (знаєш) - місяць, зорі, дерева, вітер, трек в голові - вам в допомогу. Зі спорядження (обовязково) - телефон,дощовик,карта, компас, ніж, сірники, сух спирт,шорстяні носки, термобілизна,термус, стрічки яскравого кольору для поміток. (бл 2 кг.) Темп - низький (12-15км\год) Артем , пропоную відписувати в цій темі коли\куди хто їде і де точка старту! (а кому цікаво - ті підтянуться!)
з.і. Сьогодні збираюсь навколо Свидівка грунтами. Приєднуйтесь!
|
|
|
|
|
|
*0636201859 ..а ночью не сомкнуть мне глаз - мой байк несется как пегас лесными тропами, сквозь рощи и поля, за поворотом поворот...
|
|
|
|
arterria
|
 |
« Ответ #13 : 20 Марта 2009, 00:30:13 » |
|
Русік ти шо вже погнав!?  ?? Я тільки що повернувся додому, теж зараз десь поїду!До грунтів вже явно не встигну, катнуть містом це все, що я сьогодні собі можу дозволити, завтра ж бо дуже рано вставати. У мене причина ганять вночі наступна: вдень майже немає змоги читати форум шоб потім встигати на покатухи, а увечері треба приділити трохи уваги іншим людям  тож звільняюсь щодня майже о 23:40, в цей час і виїжджаю, кілометраж 30-40км. середня шв.18км\год. Зараз дуже не топлю бо тільки почав їздить, треба організм потихеньку розганяти, а щодо сенсу нічних покатух скажу, тут риб"ята все правильно написали: усе навколо сприймається по іншому, менше руху на дорогах в місті чи на трасі, до того ж вночі трохи міняється відчуття швидкості: тобі здається, що ти їдеш швидше ніж насправді!!!  Ось!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|