Дивлячись на дати, зазначені в темі, можна подумати, що ми колесили карпатами цілий тиждень, але це не так. Насправді повністю ходових днів було лише три. Причиною тому дуже незручний розклад потягів, та відсутність прямого сполучення, власне в поїздах ми провели близько двох діб.
Але не будемо про недоліки, краще згадаємо позитив в тезисах.
Надзвичайно пощастило з погодою, майже безхмарно, тепло наче в криму, аж занадто тепло, деякі з нас повернулись додому з опіками першого ступеню на обличчі та вухах

До перелічених Максом цікавинок додам, незаслужено пропущене, високогірне озеро Несамовите (1750м).
Дуже мобільна команда, ніхто не виривався вперед і не затримував группу, давно вже так спокійно не їздив!
Про красу краєвидів розписувати не буду, перехоплює подих, одним словом дивіться фотки і кусайте лікті

Винайдено термін "велопоносінг" - це коли не ти їдеш на байку а він на тобі, причому у повному обладунку з баулом та іншим, година за годиною

Приємно здивувала величезна кількість велопарковок в Яремчі та Ворохті та інших селах. Дуже розвинена велоінфраструктура, купа велопрокатів, розроблені і промарковані веломаршрути, багато невеличких велоорієнтованих готельчиків.
Мої фотки
http://andr0n.io.ua/album471335Трек відмічений на мапі.

За всю покотеньку, якщо вірити жепеесу, проїхали близько 170 кілометрів, прошли пішки приблизно 20, набрали висоти не менш ніж 2500 метрів, причому весь набір був виключно грунтами.
Як на мене славна вийшла ПВДшка.
За жпс треками звертатися в ЛС